Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος σε επιφυλακή για την επέλαση της "Μήδειας"

Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος σε επιφυλακή για την επέλαση της "Μήδειας" Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος σε επιφυλακή για την επέλαση της "Μήδειας" Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος σε επιφυλακή για την επέλαση της "Μήδειας"

Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος θέτει σε επιφυλακή όλα τα παραρτήματά της για το κύμα κακοκαιρίας "Μήδεια"

Σε επιφυλακή τίθονται τα 18 παραρτήματα της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών που θα προκύψουν από την επέλαση του κύματος κακοκαιρίας "Μήδεια". Στην Αθήνα, οι ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Αιγάλεω και Αθήνας βρίσκονται σε κατάσταση ετοιμότητας με δύναμη 15 εθελοντών σε βάρδιες που προγραμματίζονται ανά 8ωρο, με την υποστήριξη 5 οχημάτων  4χ4 , ένα διασωστικό όχημα, μία κινητή ιατρική μονάδα. Σημαντική είναι η βοήθεια απο την εταιρία POLARIS και τον κο Μάνο Κουτσουνάκη με 1 όχημα παντός εδάφους , ένα ερπυστριοφόρο και ενα ATV.

Η διοίκηση βρίσκεται σε μόνιμη επικοινωνία με τα αρμόδια σώματα και τις αρχές ενώ το τμήμα μετεωρολογίας της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Παιανίας - Κάντζας κρατά ενήμερο το τμήμα επιχειρήσεων για τις πιθανές μεταβολές στα καιρικά φαινόμενα.


Το πρωί του Σαββάτου 13/2/21 ο Αναπληρωτής Γραμματέας της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη με θέμα "ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΟΠΠ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ" της Περιφέρειας Αττικής ΠΕ Δυτ. Τομέα Αθηνών το οποίο διοργανώθηκε με σκοπό τη μέγιστη ετοιμότητα φορέων και υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας στην αντιμετώπιση των όποιων συνεπειών αυτών καθώς και για την αποκατάσταση πιθανών ζημιών.


Για οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη επικοινωνήσετε μαζί μας στον ΑΡΙΘΜΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΕΠΟΜΕΑ 24/7 6934989184!