Υγειονομική κάλυψη 5ου αγώνας δρόμου, Γύρου Λίμνης Τσιβλού από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Αιγαλείας.

Υγειονομική κάλυψη 5ου αγώνας δρόμου, Γύρου Λίμνης Τσιβλού από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Αιγαλείας. Υγειονομική κάλυψη 5ου αγώνας δρόμου, Γύρου Λίμνης Τσιβλού από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Αιγαλείας. Υγειονομική κάλυψη 5ου αγώνας δρόμου, Γύρου Λίμνης Τσιβλού από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Αιγαλείας. Υγειονομική κάλυψη 5ου αγώνας δρόμου, Γύρου Λίμνης Τσιβλού από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Αιγαλείας. Υγειονομική κάλυψη 5ου αγώνας δρόμου, Γύρου Λίμνης Τσιβλού από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Αιγαλείας.

Υγειονομική κάλυψη 5ου αγώνας δρόμου, Γύρου Λίμνης Τσιβλού από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Αιγαλείας.
O Αγώνας Δρόμου – Γύρος της Λίμνης Τσιβλού επέστρεψε μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια και έδωσε έντονες στιγμές δράσης και δυνατές συγκινήσεις.
Τον 5ο Αγώνα Δρόμου – Γύρος της Λίμνης Τσιβλού διοργάνωσε ο Δήμος Αιγιαλείας, με την υποστήριξη του Αθλητικού Συλλόγου Αιγίου “ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ» και περιελάμβανε 10 χλμ. για ενήλικες και δύο παράλληλους αγώνες δρόμους 5 και 2,5 χλμ. για παιδιά.
Η διαδρομή του αγώνα ήταν εξολοκλήρου χωμάτινη, κατά το μεγαλύτερο μέρος της επίπεδο με ανηφορική κλίση σε μικρό μήκος της και με ελάχιστη υψομετρική διαφορά.
Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Αιγιαλείας συνέδραμε με δύο (2) οχήματα, εθελοντές και εξοπλισμό, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των θεατών και των συμμετεχόντων.