Ευχαριστήριο προς τον εθελοντή μας ΚΟΥΣΚΟΥΣΗ ΓEΩΡΓΙΟ

Ευχαριστήριο προς τον εθελοντή μας ΚΟΥΣΚΟΥΣΗ ΓEΩΡΓΙΟ Ευχαριστήριο προς τον εθελοντή μας ΚΟΥΣΚΟΥΣΗ ΓEΩΡΓΙΟ Ευχαριστήριο προς τον εθελοντή μας ΚΟΥΣΚΟΥΣΗ ΓEΩΡΓΙΟ Ευχαριστήριο προς τον εθελοντή μας ΚΟΥΣΚΟΥΣΗ ΓEΩΡΓΙΟ

Η στήριξη και η αγάπη για το σκοπό μας και τις δράσεις μας, βρίσκεται συχνά μέσα από τα ίδια τα μέλη μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μέλος της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ρόδου Κουσκούση Γεώργιο και τις επιχειρήσεις του KAPPA PRIVATE SECURITY και μουσική ταβέρνα «ΤΑ ΔΕΙΛΙΝΑ» που  στηρίζουν την ομάδα με ποικίλους τρόπους.

Έχει παραχωρήσει, χωρίς οικονομική επιβάρυνση,  χώρο στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ρόδου στον οποίο στεγάζονται τα γραφεία της Ομάδας, έχει προβεί σε δωρεά μίας αντλίας για το πυροσβεστικό όχημα της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ρόδου και σε κάθε έκτακτη ανάγκη που συμμετέχει η ομάδα, παραχωρεί, εφόσον απαιτείται, τα δύο Drone που διαθέτει .

 Ο κόσμος μας αλλάζει προς το καλύτερο όταν ο καθένας και η καθεμία από εμάς κάνουμε αυτό που μας αναλογεί. Πολλές φορές έχουμε δει μικρές και καθημερινές πράξεις να φέρνουν μεγάλες και ουσιαστικές αλλαγές. Είναι πολύ σημαντική η ανάπτυξη ευρύτερων συνεργασιών, βασισμένες στο αίσθημα της αλληλοβοήθειας, για να κατορθώσουμε όλοι μαζί να παρέχουμε στους πολίτες τις συνθήκες εκείνες που θα συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Ιστοσελίδες: https://www.kappasecurity.net/

                      https://www.deilina-musictavern.gr/