Συμμετοχή της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Θεσσαλονίκης στον 7ο Αγώνα Δρόμου Μνημείων Θεσσαλονίκης Yedi Kule Conquest 2023

Συμμετοχή της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Θεσσαλονίκης στον 7ο Αγώνα Δρόμου Μνημείων Θεσσαλονίκης Yedi Kule Conquest 2023 Συμμετοχή της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Θεσσαλονίκης στον 7ο Αγώνα Δρόμου Μνημείων Θεσσαλονίκης Yedi Kule Conquest 2023 Συμμετοχή της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Θεσσαλονίκης στον 7ο Αγώνα Δρόμου Μνημείων Θεσσαλονίκης Yedi Kule Conquest 2023 Συμμετοχή της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Θεσσαλονίκης στον 7ο Αγώνα Δρόμου Μνημείων Θεσσαλονίκης Yedi Kule Conquest 2023 Συμμετοχή της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Θεσσαλονίκης στον 7ο Αγώνα Δρόμου Μνημείων Θεσσαλονίκης Yedi Kule Conquest 2023

Συμμετοχή της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Θεσσαλονίκης στον 7ο Αγώνα Δρόμου Μνημείων Θεσσαλονίκης Yedi Kule Conquest 2023, σε μια διαδρομή που συνάντησε 8 μνημεία της πόλης, αφετηρία και τερματισμό στο Επταπύργιο και δωρεάν ξενάγηση στο εμβληματικό μνημείο.

Η αθλητική γιορτή με επίκεντρο το Επταπύργιο Yedi Kule, δινει την δυνατότητα σε αγωνιζόμενους, επισκέπτες και θεατές, να γνωρίσουν το Επταπύργιο, την Άνω Πόλη και να ζήσουν όμορφες στιγμές προσπερνώντας μέσα από τα ιστορικά της Μνημεία, σε μια ιστορική αναδρομή αιώνων.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι μέσα από την αθλητική εκδήλωση, η ανάδειξη της Άνω Πόλης με τα ιστορικά της μνημεία και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά ως τόπος επίσκεψης και τουριστικού προορισμού.

Η Ακρόπολη της Θεσσαλονίκης άνοιξε τις πύλες της για ένα τριήμερο πολιτισμού και αθλητισμού. Πρόκειται για μια δράση του Πολιτιστικού Συλλόγου “ΊΑΜΟΣ” σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη της Εφορίας Αρχαιοτήτων και της Υπηρεσίας Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Κεντρικής Μακεδονίας.