Ανάβαση στην κορυφή του Κισσάβου για την Πρόεδρο Παραπληγικών Δράμας από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Λάρισας

Ανάβαση στην κορυφή του Κισσάβου για την Πρόεδρο Παραπληγικών Δράμας από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Λάρισας Ανάβαση στην κορυφή του Κισσάβου για την Πρόεδρο Παραπληγικών Δράμας από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Λάρισας Ανάβαση στην κορυφή του Κισσάβου για την Πρόεδρο Παραπληγικών Δράμας από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Λάρισας Ανάβαση στην κορυφή του Κισσάβου για την Πρόεδρο Παραπληγικών Δράμας από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Λάρισας Ανάβαση στην κορυφή του Κισσάβου για την Πρόεδρο Παραπληγικών Δράμας από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Λάρισας

Την Κυριακή 28 Μαΐου 2023, η ΕΠΟΜΕΑ Λάρισας συμμετείχε στην ανάβαση ως την κορυφή του Κισσάβου που διοργάνωσε η ορειβάτισσα, κ. Πατιράκη Νατάσα, με στόχο την άνοδο της Προέδρου Παραπληγικών Δράμας, κ. Κατσιγιάννης Αγλαΐας.

Η ανάβαση πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια ενός ειδικού αμαξιδίου που προσέφερε η ομάδα "Τρέξε μαζί μου", μιας ομάδας ορειβατών, δύο μηχανών Enduro και των εθελοντών διασωστών της ΕΠΟΜΕΑ Λάρισας.

Ευχαριστούμε θερμά την κ. Νατάσα Πατιράκη και την κ. Αγλαΐα Κατσιγιάννη για την πρόσκληση και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο της ομάδας και ευχόμαστε θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέδραμαν σε αυτή την σπουδαία και εξέχουσα δράση.

https://www.youtube.com/watch?v=it8UBL9ilyI