Καθαρισμός του βυθού στη θάλασσα της Κάτω Αχαΐας

Καθαρισμός του βυθού στη θάλασσα της Κάτω Αχαΐας Καθαρισμός του βυθού στη θάλασσα της Κάτω Αχαΐας Καθαρισμός του βυθού στη θάλασσα της Κάτω Αχαΐας Καθαρισμός του βυθού στη θάλασσα της Κάτω Αχαΐας Καθαρισμός του βυθού στη θάλασσα της Κάτω Αχαΐας

Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας διοργάνωσε για δεύτερη χρονιά καθαρισμό του βυθού στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας της Κάτω Αχαΐας, την Κυριακή 4 Ιουνίου 2023.

Οι Επίλεκτες Ομάδες Αιγάλεω και Αιγιαλείας έδωσαν το παρόν με δύτες και εθελοντές.

Η δράση αυτή έγινε στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών αλλά και της μαθητικής κοινότητας για το περιβάλλον και τις ομορφιές του.

Η δράση αυτή με την συμμετοχή των εθελοντών της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α., την συνεργασία της intermare divers που συνέδραμε τη δράση με δύο (2) εκπαιδευτές, ένα (1) dive guide και πλήρη εξοπλισμό και του Σ.Ε.ΔΙ.Π στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία! 

Παράλληλα με τον καθαρισμό βυθού και παραλίας οι εκπαιδευτές της intermare divers έδωσαν σε μικρούς φίλους την ευκαιρία της πρώτης τους αναπνοής κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας! Απάντησαν σε ερωτήσεις φόρεσαν εξοπλισμό στα παιδιά και τους έκαναν την πρώτη τους κατάδυση!

Το παρόν στην δράση έδωσε και ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς.

Να ευχαριστήσουμε την Ροδιά Καραμπελιά Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Δυτικής Αχαΐας για την εμπιστοσύνη της για δεύτερη συνεχή χρονιά και ευελπιστούμε και σε άλλες δράσεις με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών για το περιβάλλον και τη φύση.