Ανθρωπιστική βοήθεια στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας

Ανθρωπιστική βοήθεια στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας Ανθρωπιστική βοήθεια στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας Ανθρωπιστική βοήθεια στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας Ανθρωπιστική βοήθεια στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας Ανθρωπιστική βοήθεια στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας

Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος, μετά την επιστροφή της από την αποστολή απεγκλωβισμού και διάδοσης συνανθρώπων μας στην πλημμυροπαθείσα Θεσσαλία και διαπιστώνοντας τις παραδοχές της κακοκαιρίας «Ο Δανιήλ, ενεργοποίησε τον μηχανισμό της ειδοποιώντας τις όλες τις ομάδες για τη μεγάλη ανάγκη σε είδη πρώτης ανάγκης. ομάδες ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α Αιγάλεω και Αθήνας, Βιλίων, Λοκρών και με μεγάλο όγκο ανθρωπιστικής βοήθειας σε καθαριστικά είδη, είδη υγιεινής, ρούχα, φάρμακα, κουβέρτες και κλινισκεπάσματα επανήλθαν στα πληγέντα χωριά της Καρδίτσας Παρασκευή 22/9/2023 έως Κυριακή 24/9/2023. Και η αποστολή ξεκίνησε από την Αθήνα με έξι οχήματα στα οποία προστέθηκαν δύο ιδιώτες της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μορφωτικό Σύλλογο Ξινονερίου που απέδειξε με την αμέριστη βοήθεια του στην αποστολή και την ζεστή φιλοξενία ότι η αλληλεγγύη κι η ανθρωπιά δε σταματούν ποτέ. Παρά τις δυσκολίες που φανερώνουν οι μέρες που διανύουμε, υπάρχουν ακόμη πράξεις που αποδεικνύουν ότι η ανθρωπιά και η αγάπη για τον συνάνθρωπό μας και τον εθελοντισμό δεν έχει χαθεί από τις καρδιές μας.

Να ευχαριστήσουμε ακόμα την εταιρεία ΩΜΈΓΑ για την προσφορά της σε ρύζι, όσπρια και χαρτικά, την εταιρεία ΖΑΝΑΕ για την προσφορά της σε κονσέρβες ντολμαδάκια και φασόλια, την εταιρεία ΠΑΣΣΑΛΗΣ, Γ. & Ι., Α.Ε.ΒΕ . για την προσφορά της σε κονσέρβες με κόκκινα φασόλια, τις εταιρείες ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και LIDL HELLAS για την προσφορά τους σε καθαριστικά και τρόφιμα, την εταιρεία ΚΛΙΑΦΑΣ για την προσφορά χυμών ατομικής συσκευασίας, την επιχείρηση ΜΑΡΚΟΥ, Ι. & Μ., Α.Β.Ε.Ε. για την προσφορά της σε χαρτικά και γάντια, την εταιρεία ANATS AE για την προσφορά της σε γάντια, μάσκες και χειρουργικές μπλούζες, τα SUPER MARKET ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣγια την προσφορά τους σε χαρτικά, γάντια και καθαριστικά, την φαρμακευτική ARIANI για την προσφορά της σε φάρμακα μέσω της πλατφόρμας GIVMED , τα Super Market ΜΑΣΟΥΤΗΣ για την προσφορά σε κλινισκεπάσματα, το κομμωτήριο IMPERIAL BARBERSHOP και πλήθος εθελοντών και ιδιωτών που έσπευσαν να συνδράμουν. Μεγάλη ποσότητα προϊόντων προσέφερε και ο ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ . Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία AVANCE, την SWORD GROUP , την ΟΣΥ Α.Ε . το εξουσιοδοτημένο συνεργείο ISUZU ΗΛΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ - Α. ΜΑΝΩΛΗΣ Ο.Ε. και τον Διευθυντή της Επιχειρηματικής Μονάδας ΖΑΜΠΕΛΗ ΙΩΑΝΝΗ από τηνΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ  για τη στήριξη που πρόσφερε για άλλη μια φορά στο έργο μας ενισχύοντας τον στόλο μας με τα οχήματα για να πραγματοποιηθεί η μεταφορά. Τα καύσιμα των οχημάτων κάλυψε η Shell Stations GR & CY . Πολύτιμη πάντα και η συνδρομή της ΝΕΑΣ ΟΔΟΥ Α.Ε.  που για άλλη μια φορά επέτρεψε τη δωρεάν διέλευση των οχημάτων της αποστολής στα διόδια αρμοδιότητάς της.