Υγειονομική κάλυψη 5ου TRIMORE SwimRun Hydra 2023

Υγειονομική κάλυψη 5ου TRIMORE SwimRun Hydra 2023 Υγειονομική κάλυψη 5ου TRIMORE SwimRun Hydra 2023 Υγειονομική κάλυψη 5ου TRIMORE SwimRun Hydra 2023 Υγειονομική κάλυψη 5ου TRIMORE SwimRun Hydra 2023 Υγειονομική κάλυψη 5ου TRIMORE SwimRun Hydra 2023

Η TRIMORE Sport Events σε συνεργασία με τον Δήμο Ύδρας (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ύδρας), την Περιφέρεια Αττικής – Περιφερειακή Ενότητα Νήσων και τον Yδραϊκό Ναυτικό Όμιλο, διοργάνωσαν το 5ο TRIMORE SwimRun Hydra 2023, που πραγματοποιήθηκε στο πανέμορφο και ιστορικό νησί του Αργοσαρωνικού 24-26 Νοεμβρίου 2023.

Το SwimRun Hydra είναι ένας multisport αγώνας με πολλές ιδιαιτερότητες και προκλήσεις. Συμμετέχουν αθλητές σε ζευγάρια, οι οποίοι αγωνίζονται σε διαδρομές τρεξίματος εκτός δρόμου και κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης, με συνεχείς εναλλαγές από το ένα άθλημα στο άλλο, δεμένοι μεταξύ τους με ελαστικό σκοινί.

Η διοργάνωση καλύφθηκε υγειονομικά από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Αιγάλεω.

Αυτή την ιδιαίτερα απαιτητική κάλυψη έφεραν εις πέρας οι εθελοντές της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών. Με την συνεργασία τριών διαφορετικών τμημάτων, οι εθελοντές της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Αιγάλεω, Αθήνας και Βιλίων επέδειξαν άψογη συνεργασία, υποδειγματική ψυχραιμία και ατσάλινα νεύρα ερχόμενοι αντιμέτωποι με τις αντίξοες συνθήκες που επικράτησαν στον αγώνα καθώς άνεμοι από 7 έως και 8 μποφόρ δυσκόλεψαν σημαντικά το έργο τους.

Στον αγώνα λειτούργησαν ομάδες με εθελοντές και σκάφη. Οι εθελοντές με  άψογη συνεργασία αντιμετώπισαν άψογα όλα τα περιστατικά που προέκυψαν.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Race Director TRIMORE - XTERRA Greece - ISOMAN Hellas και επικεφαλής TRIMORE Multisport TOUR , Κωνσταντίνο Μητρόπαππα για την άψογη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μας δείχνει σε κάθε διοργάνωση της TRIMORE - XTERRA Greece. 

Για την στήριξη που δείχνουν σε κάθε βήμα της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε: τον Ηλία Θεοδωρίδη και το εξουσιοδοτημένο συνεργείο ISUZU Η. Θεοδωρίδης - Α. Μανώλης Ο.Ε.,   την εταιρεία EVAL S.A. , τον Νίκο Γιοβανίδη και την Ακαδημία ΕΝΑΚ και την  εταιρεία Infinity Rib Cruises.