Ένα ευχαριστώ στην GRGENESIS για τη συνδρομή της και την ευρύτερη συνεργασία της

Ένα ευχαριστώ στην GRGENESIS για τη συνδρομή της και την ευρύτερη συνεργασία της Ένα ευχαριστώ στην GRGENESIS για τη συνδρομή της και την ευρύτερη συνεργασία της Ένα ευχαριστώ στην GRGENESIS για τη συνδρομή της και την ευρύτερη συνεργασία της Ένα ευχαριστώ στην GRGENESIS για τη συνδρομή της και την ευρύτερη συνεργασία της Ένα ευχαριστώ στην GRGENESIS για τη συνδρομή της και την ευρύτερη συνεργασία της

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε στην  GR GENESIS για τη χορηγία προσθαφαιρουμενης κατασκευής με αντλία πυρόσβεσης που θα τοποθετηθεί στο νέο όχημα isuzu που θα ενσωματωθεί στον στόλο της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. 

Η χειρονομία αυτή αποτελεί δείγμα γενναιοδωρίας και κατανόησης της κοινωνικής ευθύνης γι αυτούς που μπορούν να προσφέρουν. 

Ο Πρόεδρος της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Γιώργος Ρουμελιώτης εκφράζει προσωπικά τις θερμές ευχαριστίες του στον Πρόεδρο της GRGENESIS Αθανάσιο Αβραμάκο και τον Αντιπρόεδρο και φίλο Αναστάσιο Φωτόπουλο για την ένθερμη υποστήριξη του έργου μας και την ευρύτερη συνεργασία με την εταιρεία. Είναι πολύ σημαντική η ανάπτυξη ευρύτερων συνεργασιών, βασισμένες στο αίσθημα της αλληλοβοήθειας, για να κατορθώσουμε όλοι μαζί να παρέχουμε στους πολίτες τις συνθήκες εκείνες που θα συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.