Υγειονομική κάλυψη της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ

Υγειονομική κάλυψη της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ Υγειονομική κάλυψη της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ Υγειονομική κάλυψη της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ Υγειονομική κάλυψη της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ Υγειονομική κάλυψη της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ

Ο αγαπημένος Γιάννης Κότσιρας μετά τις πολύ πετυχημένες εμφανίσεις του στον Σταυρό Του Νότου και με ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ στις αποσκευές του, είναι έτοιμος για την καλοκαιρινή του περιοδεία. Στον Βόλο βρέθηκε, Τετάρτη 12 Ιουνίου, στο θερινό Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη».
Το φετινό καλοκαίρι ο Γιάννης Κότσιρας, έχοντας στο πλάι του για δεύτερη χρονιά την ξεχωριστή ερμηνεύτρια της νέας γενιάς Μυρτώ Βασιλείου αλλά και τη Δήμητρα Μπουλούζου , σταθερή συνεργάτιδά του τα τελευταία έξι χρόνια, μας έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις. Παλιά και αγαπημένα, αλλά και ολοκαίνουρια τραγούδια από τον νέο του κύκλο τραγουδιών «Παράθυρο στο άπειρο», σε μουσική Μανώλη Ανδρουλιδάκη, πάνω σε στίχους και ποιήματα του Άλκη Αλκαίου. Ένα πρόγραμμα που όπως πάντα έχει στόχο τη γνήσια διασκέδαση, αλλά και τις στοχευμένες αναφορές στο αυθεντικό λαϊκό τραγούδι.