2ο Διαδικτυακό μάθημα με την Παρασκευή Νέλλα, Αξιωματικό Νοσηλεύτρια της Πολεμικής Αεροπορίας - MSD

2ο Διαδικτυακό μάθημα με την Παρασκευή Νέλλα, Αξιωματικό Νοσηλεύτρια της Πολεμικής Αεροπορίας - MSD 2ο Διαδικτυακό μάθημα με την Παρασκευή Νέλλα, Αξιωματικό Νοσηλεύτρια της Πολεμικής Αεροπορίας - MSD 2ο Διαδικτυακό μάθημα με την Παρασκευή Νέλλα, Αξιωματικό Νοσηλεύτρια της Πολεμικής Αεροπορίας - MSD

Tο δεύτερο μέρος της διαδικτυακής διάλεξης παρακολούθησαν οι εθελοντές της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος. Η σύνδεση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από το κανάλι XALAZI.GR της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Παιανίας, σε άμεση σύνδεση από την κατοικία της μέσω ZOOM. 

Η κα Νέλλα Βίκυ, Αξιωματικός Νοσηλεύτρια της Πολεμικής Αεροπορίας - MSD και εθελόντρια της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. πρόσφερε ένα διδακτικό δίωρο με θέμα "Διαλογή Πολυτραυματία - Triage". Ο Πρόεδρος της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος χαιρέτισε στην αρχή του μαθήματος, αναφερόμενος στην προσπάθεια που γίνεται παρά τις συνθήκες που δημιουργήθηκαν από την πανδημία και τα μέτρα προστασίας, να συνεχισθούν απρόσκοπτα τα μαθήματα των εθελοντών στη μέγιστη δυνατή ποιότητα.

Τα μαθήματα της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος για το έτος 2020 ολοκληρώθηκαν, με την ελπίδα η νέα χρονιά να μας βρει και πάλι όλους μαζί στην ίδια αίθουσα, να μοιραζόμαστε γνώσεις, εμπειρίες και χαμόγελα.